K-COB lampu fishing jero cai 6KW-10KW

Katerangan:

Tilelep panas kuningan anti corrosive, pigura dijieun ku tekanan tinggi / bahan tahan asin, ngidinan lampu jalan di jero cai 500 méter.
spéktrum husus dirancang pikeun maksimalkeun pungsi pangaruh attracting lauk laut jero kayaning lauk tuna, lauk cod jeung lauk salmon ect.,
Instan on / off, euweuh kedip-kedip;
Nyaluyukeun catu daya éksternal, réliabilitas anu saé, henteu ngaganggu alat-alat dina kapal;
Buruk cahaya kirang ti 5% saatos 3 Taun damel;
Waterproof: IP68


Rincian produk

Bubuka

Fitur

Input lampu fishing K-COB adopts tilu-fase tilu-kawat 380V, euweuh kawat nétral jeung kawat taneuh, teu kudu mertimbangkeun runtuyan fase jeung distribusi beban fase.Jeung drive cahaya Powered by programming tina modul kontrol calakan, ngadalikeun lampu on jeung off di kajauhan, sarta dimming 0-100% ogé.Surge ngajaga:> 1500V.Lampu fishing jero cai ieu boga kakuatan bisa nepi ka 10KW, nu mangrupakeun lampu LED pangkuatna di dunya;

Spésifikasi

Item No.

UFS-6KW

UFS-10KW

Kakuatan

6KW

10KW

Fluks Luminous

100W lux

160W lux

Ukuran

Φ200mm X 240mm

Φ200mm X 340mm

Sudut Beam (satengah inténsitas):

360°

360°

Kabel umbilik bawah laut

2*6 mm2

2*6 mm2

Tegangan Input

AC260 ~ 475V, efficacy> 90%;

AC260 ~ 475V, efficacy> 90%;

Pilihan Warna:

Héjo, Konéng, bodas(opsional)

Héjo, Konéng, bodas(opsional)

Panjang Gelombang Cahaya

450~550nm

450~550nm

under (2)
under (1)

Diménsi Gambar

model: UFS6KW

model: UFS10KW

asdad
asdad2

Beurat Net: 8kg

Beurat Net: 12kg

Patarosan pangseringna ditanyakeun
1. Naha lampu fishing jero cai sabenerna jalan?

Perlu dipikanyaho yén loba spésiés lauk tawar jeung saltwater utamana dahar peuting, tapi mindeng hésé nyekel aranjeunna.Lampu fishing jero cai ngajawab masalah ieu ku mawa lauk katuhu ka anjeun.Saatos sababaraha waktos di cai, cahaya ngabalukarkeun réaksi ranté.

Cahaya mimitina narik jisim ganggang laut mikroskopis anu disebut fitoplankton anu méga cai.Organisme leutik ieu narik baitfish umum kana cahaya sareng saatos 15-30 menit aranjeunna bakal katingali ku cahaya sareng teras-terasan ngojay di sakurilingna.Umpan bait ieu mangrupikeun anu anjeun peryogikeun pikeun pangalaman fishing wengi pangsaéna anu anjeun kantos ngalaman.Lauk prédator bakal mimiti riungan cahaya sareng ngamangpaatkeun tuangeun anu gampang!

Teu lila sanggeus fitoplankton jeung baitfish muncul lauk predator ogé bakal.Fishing edges luar lampu bakal ngahasilkeun bites leuwih ti langsung dina lampu.Éta tempat lauk anu langkung ageung bakal ngurilingan sareng kadang-kadang nyéépkeun cahaya pikeun tuangeun anu gampang.Cocog sareng ukuran bait sareng warna anu ngojay ngurilingan lampu bakal nyababkeun langkung seueur panarajangan.Upami anjeun langkung resep ngagunakeun umpan langsung, ngan ukur sababaraha ngojay ngurilingan lampu sareng "cocog sareng hatch" sampurna!

2. Jenis batré naon anu kuring peryogikeun pikeun ngoperasikeun lampu?

Sakur stop kontak AC 380V anu biasa dipendakan bakal nyayogikeun lampu.
3. Dupi éta tiasa dianggo dina cai kotor?

Lampu fishing LED kami gaduh sababaraha rating efisiensi bercahaya pangluhurna di industri.Téknologi LED maju gancang pisan sahingga lampu anu langkung éfisién sareng langkung terang kalayan énergi anu langkung sakedik.

lumens sabenerna rupa-rupa jeung warna LED, disadiakeun arus, sarta faktor séjén.Cahaya ieu cukup caang pikeun nembus cai mendung.

4. Naon jenis lauk bisa kuring nyangka narik?

CAI ASIN DIPERCAYAKEUN!
Loba spésiés saltwater katarik lampu jero cai kayaning snook, redfish, seatrout, rockfish, kakap, tuna, hurang, cumi, sarta rupa-rupa badag baitfish!

AIR TAWAR DISETUJUI!
Loba spésiés cai tawar anu katarik lampu jero cai kayaning rupa-rupa bass, crappie, trout, lele, perch, sarta rupa-rupa baitfish tawar!

5. Naha ngambang atawa tilelep?

Lampu fishing jero cai nyaeta timer weighted 8KGS- 12KGS sarta bakal tilelep dina cai, jerona nepi ka 500m.Waterproof: IPX8.Mun dipaké dina arus kuat / aréa pasang kami nyarankeun nambahkeun beurat kalungguhan kana hook handap pikeun ngajaga lampu ti gerak teuing.Ieu bakal ngidinan spésiés lauk leuwih "finicky" ngarasa nyaman dina lampu.Kami ogé nyarankeun ngagunakeun garis handap misah napel hook luhur pikeun manjangkeun umur tina ari kakuatan.

Ninggalkeun Pesen Anjeun
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Anjeun Bisa ogé Suka

Ninggalkeun Pesen Anjeun
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami