Ieu K-COB

Kami sadar pisan kumaha pentingna reliabilitas sumber cahaya pikeun stabilitas lampu LED.Sareng anu ngajantenkeun lampu LED kami luar biasa tina pesaing nyaéta komponén konci --- chip K-COB.

Naonnyaeta K-COB?

K-COB mangrupikeun pola bungkusan LED anu unik- ku ngagentos bahan organik biasa sapertos epoksi / silikon anu biasa dianggo dina LED bodas kalayan keramik fosfor anu dikembangkeun nyalira (atanapi konverter fosfor keramik)!

20211020160130

VS

20211020160108

Ieu teh phosphor keramik pikeun aplikasi LED;

Keramik Fosfor gaduh résistansi termal anu langkung handap dibandingkeun sareng cetakan epoksi sareng silikon;

permukaan teuas, dampak buktina sarta lalawanan alus pikeun parobahan suhu & kalembaban.

Produksi

KCOB

NahaPilih K-COB?

Babandingan

smileMasalah Silicone / Epoxy

20211009115001
Degradasi termal Boh silikon atanapi epoksi henteu tiasa ngabubarkeun panas cukup gancang.
Éta nyababkeun degradasi fosfor sareng gagal.
Discoloration dina suhu High Discoloration lumangsung sanggeus lila-lila daya tahan suhu luhur.
Korosi Korosi lumangsung nalika Uap & PH robah lumangsung.

smileKeunggulan KCOB

advantage of KCOB
reliabilitas punjul Dipaténkeun "dual channel heatsinking".
The disspate panas tina PCB & panutup keramik via inten biru;
Kapadetan cahaya anu langkung luhur Kapadetan cahaya KCOB tiasa 30% langkung luhur tibatan COB biasa.
Inténsitas lumén Keramik henteu kantos umur sareng degradasi.Sadaya séri KCOB sertipikat LM-80.

* Dipaténkeun "dual channel heatsinking".

中科芯源LED-光源原图(3)

Ninggalkeun Pesen Anjeun
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami