Lampu Industri

Lampu industri Pabrik suku cadang mobil, Dongnan

Lampu industri Resor tambang batubara, Jepang

Industrial lighting Factory park, Tokyo, Jepang (KCOB-FLA100w 24pcs)

Bengkel Mesin Pencahayaan Industri, Rio de Janeiro Brazil (K-COB HBA-150w)

Lampu industri Bengkel kertas, Tokyo, Jepang (KCOB-HBA 150w 90pcs)

Lampu industri Plaza Tol, Méksiko(K-COB HBA 150w)

Retrofitting Gudang pencahayaan industri, Singapura (KCOB-HBA 100w)

Pencahayaan industri Tokyo Jepang (KCOB-FLA 100w 30pcs)


Ninggalkeun Pesen Anjeun
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami