Lampu Tihang Tinggi

parapatan Cheonggol, Koréa

Proyék pencahayaan Lansekap cahaya tihang tinggi, Républik Dominika

Lampu tiang tinggi sasak Motor, Santo Domingo Républik Dominika (K-COB HMA300 8pcs)

Lampu tiang tinggi Playground, sakola tengah Rongqiao, Fuzhou, Cina (KCOB-HMA300)

Pelabuhan lampu tiang tinggi, kota Ningbo, Cina (KCOB-HMA 500w 36pcs)

Lampu tihang tinggi Sanxianzhou Sasak, Fuzhou, Cina (KCOB-HMA-300w)

Lampu tiang tinggi taman Seaside, Santo domigo. Républik Dominika (KCOB-HMA-500w)

Palataran gudang, Républik Dominika

Fasilitas tanaga surya Gunsan, Korea (K-COB SPLC 1200w 4pcs)

Lampu tihang tinggi Pantai Romantis Buan, Koréa

Proyék lampu lansekap, Mexico (KCOB- DLA100)


Ninggalkeun Pesen Anjeun
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami