Naon jenis anu dipimpin COB Tunnel Lighting anu hadé pikeun torowongan & underpass?

Salah sahiji tangtangan anu paling hébat dina sistem pencahyaan torowongan sareng underpass nyaéta kamampuanna pikeun ngadukung persepsi visual supir - siang sareng wengi - ti titik éntri dugi ka titik kaluar.Lampu torowongan sareng underpass anu épéktip, janten, peryogi tingkat cahaya anu konsisten sapanjang struktur pikeun jalan anu aman.

Ieu ogé lingkungan kacida korosif merlukeun luminaires disegel jeung awét.Alatan patalimarga beurat jeung turun naek dina cuaca jeung iklim, fixtures torowongan anu terus kakeunaan cai, kokotor, uyah jalan, haseup knalpot, lebu marake jeung agén corrosive lianna.

Lampu torowongan K-cob dirancang ku tim insinyur pencahayaan profésional.

Perumahan kompak sareng nganggo modél swasta, tingkat IP nyaéta 65.

Sumber cahaya disertipikasi ku patén internasional 4 inti.Sumber cahaya phosphor-keramik tunggal ekslusif, 55 ,000 hrs lifespan, LM-80 disatujuan.

Heatsink ngagunakeun téknologi ngarobah fase-muti pikeun ngirangan gairah gancang.

Lénsa nganggo bahan Kaca Boron Luhur pikeun ngahontal Rupa-rupa distribusi cahaya, sareng ngajagi lensa kaca jauh tina lebu kusabab permukaanna lemes.

Sareng nganggo supir merek top anu diproduksi ku Inventronics sareng Meanwell.

Naha anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk sareng jasa kami?Kami gaduh kaahlian pikeun ngajawab patarosan anjeun sareng solusi pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.Di dieu Anjeun baris manggihan kontak katuhu anjeun:

Daniel Lin

12 taun ahli cahaya

Surélék:daniel.lin@zkxyled.com


waktos pos: Mar-24-2022
Ninggalkeun Pesen Anjeun
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami