Naon syarat pencahyaan pikeun lampu lapangan olahraga sareng standar pikeun pamilihan sareng susunan cahaya?

Dina raraga masihan muter pinuh kana kakuatan pamaén dina widang maén bal, perlu pikeun nyingkahan penampilan bayangan, nu merlukeun cahaya pikeun cooperate.Dina kaulinan maén bal, fixtures cahaya lapangan maén bal profésional hususna penting, sarta naon dampak bakal fixtures lampu lapangan maén bal dina pangaruh cahayana?Di handap ieu bakal masihan anjeun analisis.

1) uniformity horizontal tinalampu stadion maén bal

Inténsitas cahaya horizontal nyaéta nilai diukur nalika méter lampu disimpen sacara horisontal di tengah hawa lapangan olahraga.Hal ieu umumna dipaké pikeun ngukur jeung ngitung data nu patali jeung nilai maksimum, nilai minimum jeung nilai rata-rata inténsitas lampu tina widang olahraga.

1500 watt led stadium lights

2) Koéfisién variasi lampu stadion maén bal

Sepak bola mangrupikeun gerakan bal anu gancang.Ngajaga hiji uniformity hade inténsitas cahaya dina widang olahraga anu kondusif pikeun kinerja pangalusna pamaén sarta rekaman video hadé.

sports lamp

3) Inténsitas lampu nangtung tinalampu stadion maén bal

Inténsitas cahaya nangtung tina kaméra widang olahraga.Inténsitas lampu nangtung hartina inténsitas cahaya pamuter naek vertikal.Inténsitas cahaya nangtung hadé pikeun moto gerakan sakedapan anu gerak salami pertandingan, khususna ekspresi raray.Rakaman éta dicandak ku kaméra di situs olahraga.Parobahan badag dina inténsitas cahaya nangtung bakal ngahasilkeun kualitas video goréng.Désainer kedah sacara komprehensif mertimbangkeun stabilitas inténsitas cahaya dina sagala arah pikeun ngirangan instability inténsitas cahaya nalika moto nganggo kaméra lapangan olahraga.

DCIM100MEDIADJI_0285.JPG

4). Suhu warna lampu stadion maén bal

Suhu warna mangrupikeun parasaan atanapi fénoména anu ngajelaskeun kahaneutan (beureum) atanapi tiis (biru) anu disorot ku inténsitas cahaya, sareng unitna nyaéta Kelvin (TK).Kalayan téknologi kaméra digital dina panto, kaméra tiasa disaluyukeun dumasar kana kontras suhu warna khusus pikeun kéngingkeun kualitas warna anu nyugemakeun.Pikeun sakabéh tempat olahraga outdoor tingkat acara, TK ≥ 4000 meets sarat.

5) Warna indéks Rendering tinalampu stadion maén bal

Indéks rendering warna nyaéta tingkat dimana sumber cahaya jieunan simulasi cahaya alami.Kanyataanna, indéks rendering warna anu ditangtukeun aya dina kisaran Ra20-Ra100.Nu leuwih luhur indéks rendering warna, nu hadé pangaruh warna lampu.

Upami anjeun gaduh proyék olahraga sareng peryogi perusahaan pikeun ngabantosan anjeun dina ramalan awal sareng perkiraan pikeun panempatan lampu di sabudeureun lapangan, manggataros Kamisangkan bisa mantuan Anjeun itungan.Kami bakal nungtun sareng mamatahan anjeun ngeunaan kabutuhan industri anjeun.


waktos pos: Mar-28-2022
Ninggalkeun Pesen Anjeun
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami