K-COB torowongan lampu STUDI KASUS NEW

k-cob tunnel lights

Kasus lokasi: Santo domingo, DR;.

Dina awal taun 2022, palanggan kami masang 150w K-COB LED TUNNEL LIGHTS pikeun torowongan anu panjangna 2KM di Républik Dominika, kalayan jumlahna aya 565 lampu.Dinten, nasabah pisan senang mun masihan kami eupan balik ti kaayaan sabenerna ti nagara Dominika.Eupan balik, sakabeh torowongan cahayana brightly, nu ngajadikeun jalma ngarasa pisan aman!Di handap ieu mangrupikeun pidéo sareng gambar nyata anu dicandak ku netizen tina torowongan ieu.

Dominica tunnel lighting from KCOB LED  (1)
Dominica tunnel lighting from KCOB LED  (4)
Dominica tunnel lighting from KCOB LED  (2)
Dominica tunnel lighting from KCOB LED  (2)
https://www.kcobled.com/k-cob-led-tunnel-light-100w-300w-product/

Anjeun tiasa panasaran, lampu anu dianggo dina torowongan ieu mangrupikeun lampu torowongan 150W ti K-COB.Sakabeh lampu adopts sumber lampu keramik fluoresensi dikembangkeun ku téhnologi dipaténkeun K-cob jeung téhnologi dissipation panas dual-channel timer dimekarkeun.Awak lampu dijieunna tina aluminium paeh-casting swasta, kalawan struktur kompak jeung penampilan stylish.Catu daya ngadopsi merek top dunya Infinet pikeun mastikeun kasalametan catu daya awak lampu.Lénsa kaca boron tinggi dipaké pikeun ngahontal sebaran cahaya ilmiah, efisiensi lampu téh saluhur 110lm / w, sarta hawa warna 6000K, nu sampurna restores aliran lalulintas di jero torowongan sarta ensures kaamanan nyetir.

Naon cahaya torowongan?

Sakumaha ngaranna ngakibatkeun, lampu torowongan dipaké dina torowongan, nu bisa jadi anti korosi, lebu-bukti, Uap-bukti sarta ledakan-bukti.Aranjeunna gaduh syarat anu luhur pikeun cahaya torowongan.Aya seueur jinis lampu torowongan: lampu torowongan LED, lampu torowongan lampu natrium, lampu torowongan electrodeless, sareng lampu torowongan fluoresensi.Upami bahanna dibédakeun, aya lampu torowongan aluminium paeh-casting, lampu torowongan profil aluminium, sareng perenah lampu torowongan dina torowongan ogé maénkeun peran anu penting.Pangaruh black hole tina bagian lawang bakal ngabalukarkeun sorotan ka supir, nu bakal mangaruhan widang nyetir visi.Ku alatan éta, nilai cahaya tina bagian lawang pohara penting.Ayeuna, lampu torowongan aya dimana-mana, sareng manusa henteu tiasa hirup deui tanpa lampu torowongan.Barina ogé, salami aya gunung, aya lampu torowongan.

Tunnel light 100w-250w (1)_调整大小

K-COB 150W torowongan cahaya

Kakuatan: 100 ~ 300w / CCT: 2200k ~ 6500k / sudut Beam: 60 °, 90 °, 120 ° / Aplikasi: lampu jalan, torowongan., jsb

tunnel lights 300w (1)_调整大小

K-COB 300W torowongan cahaya

Kakuatan: 100 ~ 300w / CCT: 2200k ~ 6500k / sudut Beam: 60 °, 90 °, 120 ° / Aplikasi: lampu jalan, torowongan., jsb

18

Pencahayaan Torowongan K-COB 300W(INPUT DRIVE)

Kakuatan: 100 ~ 300w / CCT: 2200k ~ 6500k / sudut Beam: 60 °, 90 °, 120 ° / Aplikasi: lampu jalan, torowongan, taman, gudang, bengkel., jsb

 

Naon kaunggulan tina lampu torowongan LED?

1. Kasalametan, perlindungan lingkungan, teu aya polusi
Lampu torowongan tradisional ngandung sajumlah ageung uap raksa, anu bakal menguap ka atmosfir upami rusak.Tapi, lampu torowongan fluoresensi LED henteu nganggo raksa, sareng lampu torowongan LED henteu ngandung timah, anu ngajaga lingkungan.Tegangan gawé lampu torowongan LED low, lolobana 1.4-3V;arus gawé LEDs biasa ngan 10mA, sarta kacaangan ultra-luhur ngan 1A.Lampu torowongan LED teu nambahan "merkuri" dina prosés produksi, teu perlu inflated, teu kedah cangkang kaca, boga résistansi dampak alus, résistansi shock alus, teu gampang pikeun megatkeun, gampang diangkut, pisan ramah lingkungan, sarta katelah "énergi héjo".
2. Konversi efisien pikeun ngurangan generasi panas
Lampu tradisional jeung lampu torowongan bakal ngahasilkeun loba énergi panas, sedengkeun lampu torowongan LED ngarobah sakabéh énergi listrik kana énergi lampu tanpa wasting énergi.
3. Tenang jeung nyaman, euweuh noise
Lampu torowongan LED henteu ngahasilkeun sora, sareng mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun waktos dimana alat éléktronik anu akurat dianggo.Cocog jeung perpustakaan, kantor, kamar panalungtikan sarta kasempetan séjén.
4, lampu lemes, ngajaga panon
Lampu torowongan tradisional ngagunakeun arus bolak-balik, ku kituna bakal aya 100-120 strobes per detik.Lampu torowongan LED langsung ngarobah arus bolak-balik kana arus langsung tanpa kedip-kedip sareng ngajaga panon.
5. Taya sinar UV, euweuh reungit
Lampu torowongan LED henteu ngahasilkeun sinar ultraviolét, janten moal seueur reungit di sabudeureun sumber cahaya sapertos lampu torowongan tradisional.Interior bakal jadi leuwih beresih jeung rapih.
6. Tegangan adjustable 80V-265V
Lampu torowongan tradisional dicaangan ku tegangan luhur anu dileupaskeun ku panyaarah sareng teu tiasa hurung nalika tegangan turun.Lampu torowongan LED tiasa cahayana dina sauntuyan tegangan anu tangtu, sareng kacaanganna tiasa disaluyukeun.
7. Ngahemat énergi jeung boga umur panjang
Lampu torowongan LED leutik dina ukuran sareng beuratna hampang, sareng cangkang dibungkus ku résin epoksi, anu henteu ngan ukur ngajagi chip internal, tapi ogé gaduh kamampuan pikeun ngirimkeun cahaya sareng konsentrasi cahaya.Kahirupan jasa LED umumna antara 50,000 sareng 100,000 jam.Kusabab LED mangrupakeun alat semikonduktor, malah sering switching moal mangaruhan hirup layanan.
8. Sturdy jeung dipercaya, pamakéan jangka panjang
Lampu torowongan LED sorangan didamel tina résin epoksi tibatan gelas tradisional, anu langkung kuat sareng dipercaya.Malah lamun pencét di lantai, lampu torowongan LED moal gampang ruksak sarta bisa dipaké kalawan kapercayaan.

Syarat teknis pikeun lampu LED pikeun torowongan

1) Sumber cahaya
efisiensi Luminous (kaasup catu daya) ≥90lm / W;buruk luminous sakabéh: 6000 jam laju pangropéa fluks luminous teu kurang ti 99%, 12000 jam laju pangropéa flux luminous teu kurang ti 97%.(Nyadiakeun laporan test dikaluarkeun ku National Lampu Quality Inspection Center pikeun lampu jeung struktur dissipation panas sarua) · hirup lampu: teu kurang ti 50000h.(Nyadiakeun laporan tés anu dikaluarkeun ku Pusat Pengawasan sareng Inspeksi Kualitas Lampu Nasional).
(2) catu daya
Sistem catu daya nganggo produk merek anu kasohor sacara internasional, sareng éta henteu diidinan mangaruhan kasalametan sareng reliabilitas sadaya sistem drive kakuatan kusabab degradasi kinerja komponén individu, nyababkeun karusakan sareng gagalna non-chip sorangan.tegangan input: AC170V ~ 264V.Frékuénsi gawé: 50Hz±2.Faktor kakuatan (PF): ≥0.95.Total distorsi harmonik (THD): ≤20%.efisiensi kakuatan: ≥88%.Suhu lingkungan gawé: -40 ℃ ~ 50 ℃;DC0-5V dimming, 0V pakait jeung kacaangan maksimum, 5V pakait jeung pangukuran minimum, sarta tengah nembongkeun hubungan linier tibalik.Résistansi input terminal kontrol: ≥5MΩ.Résistansi insulasi: langkung ageung tibatan 100MΩ, résistansi insulasi baseuh henteu kirang ti 5MΩ.Kahirupan suplai kakuatan ≥ 30000h.Kalayan overcurrent, overheating, fungsi panyalindungan sirkuit pondok.Bisa nyegah switch shock.Beda ayeuna antara saluran: ≤±3%.
(3) Caang sakabeh
Produk lampu torowongan LED parantos kéngingkeun Sertifikasi Produk Hemat Energi Cina (6000 jam uji, dikaluarkeun ku Pusat Sertifikasi Kualitas Pencahayaan Nasional), dimana indéks rendering warna ≥70.Suhu warna: Suhu warna lampu torowongan merlukeun 4000K.Awak lampu sareng bahan kap lampu: Perumahan lampu didamel tina alloy aluminium kualitas luhur sareng konduktivitas termal anu luhur, sareng kap lampu didamel tina kaca tanpa timah ultra-bodas tempered.Beungeut perumahan dirawat kalayan perlakuan anti korosi sapertos anodizing.Strukturna kompak sareng éndah, sareng tingkat panyalindungan ngahontal standar IP65.kinerja lebu alus.Kisaran suhu lingkungan gawé: -30C°ta≥50℃ Résistansi korosi cangkang lampu: Pangaruh cahaya sakabeh Kelas II: ≥90lm/W.Jinis panyalindungan ngalawan shock listrik: Kelas I. Métode wiring: single-fase sistem tilu-kawat.Kinerja listrik: Kelas I. Optik kedah gaduh fungsi anti sorotan sareng kedah ngadopsi bentuk kondenser atanapi pemantul gabungan.Batur: Alat anu dibongkar kedah diurus ku departemen manajemén torowongan sareng dianggo salaku suku cadang.
(4) kinerja lampu
Kinerja lampu cahaya torowongan nyumponan kaayaan: tingkat panyalindungan henteu langkung handap tina IP65.Alat anti sorotan kalayan ciri anu cocog pikeun torowongan jalan.Sumber cahaya sareng asesoris gampang digentos.Bagian lampu boga sipat anti korosi alus.Sudut pamasangan lampu gampang disaluyukeun.Efisiensi lampu ngurangan gas teu kudu kirang ti 70%, sarta faktor kakuatan teu kudu kirang ti 0,85.Faktor kakuatan lampu torowongan LED teu kedah kirang ti 0,95.

tunnel lighting projects,the worker are change the old light to new KCOB LED LIGHTING

1. titik Maneuh: Numutkeun sarat tina gambar desain jeung kaayaan kotak simpang tina lampu pre-dikubur, titik dibereskeun dilumangsungkeun dina tempat, sarta posisi kotak simpang diperlukeun pikeun kapanggih, sarta kotak simpang geus cleaned kaluar, lajeng posisi kotak ditandaan jeung dibereskeun.

2. Ngartos rencana palaksanaan siling, nyieun konstruksi lengkep tur masang lampu, lajeng ngalaksanakeun pangwangunan siling, nu bisa mastikeun kombinasi geulis tur ketat tina lampu na siling

3. Ngalereskeun lampu: Dina posisi tetep, nurutkeun ukuran liang instalasi tina lampu dibeuli, nyieun bolts ékspansi dina luhureun lampu torowongan, sarta posisi bolts ékspansi kudu akurat, ku kituna teu ngabalukarkeun kasulitan jeung kasulitan pikeun instalasi.

4. Mastikeun ngalaksanakeun konstruksi nurutkeun gambar desain, akurat ngabedakeun sambungan garis daylights jeung beurang jeung peuting lampu, narékahan pikeun kasuksésan dina hiji instalasi, sarta ulah aya runtah konstruksi sekundér.

Kumaha carana masang lampu torowongan?

the lens of led lighting
碎裂的钢化玻璃

Upami lampu torowongan LED nganggo kaca, éta kedah kaca tempered.Kaca tempered / Kaca bertulang Kaca kalawan stress compressive dina beungeut cai.Ogé katelah kaca tempered.

Kaca tempered boga ciri di handap ieu:
1.kaamanan
Nalika kaca ruksak ku gaya éksternal, fragmen bakal pegat kana partikel leutik kalawan sudut obtuse sarupa sayang madu, nu teu gampang ngabalukarkeun ngarugikeun serius ka awak manusa.
2.kakuatan tinggi
Kakuatan dampak kaca tempered kalayan ketebalan anu sami nyaéta 3 dugi ka 5 kali tina kaca biasa, sareng kakuatan bendingna 3 dugi ka 5 kali tina kaca biasa.
3. stabilitas termal
Kaca tempered gaduh stabilitas termal anu saé sareng tiasa nahan bédana suhu tilu kali tina gelas biasa, sareng tiasa tahan bédana suhu 300 °C.
A fitur utama kaca tempered téh nya éta pegat kana lembar, sarta éta burr a, nu teu gampang pikeun motong.

Naha lampu torowongan LED peryogi kaca?

Manggihan kami Socially

Taros Kami

请首先输入一个颜色.
请首先输入一个颜色.

waktos pos: Mar-17-2022
Ninggalkeun Pesen Anjeun
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami