Babandingan 5 rupa HEAT SINK pikeun lampu LED

Ayeuna, masalah téknis pangbadagna pikeun lampu LED nyaéta masalah dissipation panas

The dissipation panas goréng ngabalukarkeun catu daya nyetir LED na kapasitor electrolytic, nu geus jadi shortboard pikeun ngembangkeun salajengna tina fixtures cahaya LED, sarta alesan pikeun sepuh prématur sumber lampu LED.
Dina skéma lampu maké LV LED sumber lampu, sabab sumber lampu LED jalan dina tegangan low (VF = 3.2V), ayeuna tinggi (IF = 300 ~ 700mA) kaayaan gawé, panas pisan kuat, sarta spasi tina tradisional. lampu téh wewengkon sempit tur leutik.Hese pikeun radiator pikeun ngaleungitkeun panas gancang pisan.Sanajan rupa-rupa schemes dissipation panas geus diadopsi, hasilna teu nyugemakeun, sarta eta geus jadi masalah unsolvable pikeun fixtures cahaya LED.Milarian bahan dissipation panas anu gampang dianggo, konduktif termal, sareng béaya rendah sok aya dina jalan.

Ayeuna, saatos sumber lampu LED dihurungkeun, sakitar 30% énergi listrik dirobih janten énergi cahaya, sareng sésana dirobih janten énergi panas.Ku alatan éta, éta téhnologi konci desain struktur lampu LED pikeun ékspor jadi loba énergi panas pas mungkin.Énergi panas perlu dissipated ngaliwatan konduksi panas, convection panas sarta radiasi panas.Ngan ku ngekspor panas pas-gancangna tiasa ngirangan suhu rohangan dina lampu LED sacara efektif, catu daya tiasa dijagi tina damel di lingkungan suhu tinggi anu tahan lama, sareng sepuh prématur sumber lampu LED kusabab panjang. -istilah operasi suhu luhur bisa dihindari.

Dissipation panas tina fixtures cahaya LED

Justta sabab sumber lampu LED sorangan henteu gaduh sinar infra red sareng ultraviolét, janten sumber lampu LED sorangan henteu ngagaduhan fungsi dissipation panas radiasi.Radiator kedah ngagaduhan fungsi konduksi panas, konveksi panas sareng radiasi panas.
Radiator naon waé, salian tiasa gancang ngalirkeun panas tina sumber panas kana permukaan radiator, utamina ngandelkeun konvéksi sareng radiasi pikeun ngaleungitkeun panas kana hawa.Konduksi panas ngan ngajawab cara mindahkeun panas, sedengkeun convection panas nyaéta fungsi utama radiator.Kinerja dissipation panas utamana ditangtukeun ku aréa dissipation panas, bentuk, jeung kamampuh kakuatan convection alam, sarta radiasi panas ngan hiji peran bantu.
Sacara umum, upami jarak tina sumber panas kana permukaan tilelep panas kirang ti 5mm, salami konduktivitas termal bahan langkung ageung tibatan 5, panas tiasa dileungitkeun, sareng sesa dissipation panas. kudu didominasi ku convection termal.
Seuseueurna sumber cahaya LED masih nganggo manik lampu LED tegangan rendah (VF = 3.2V), arus tinggi (IF = 200-700mA).Kusabab panas tinggi nalika operasi, alloy aluminium sareng konduktivitas termal anu luhur kedah dianggo.Biasana aya radiator aluminium die-cast, radiator aluminium extruded, sareng radiator aluminium dicap.Die-casting radiator aluminium nyaéta téhnologi bagian paeh-casting.Cairan séng-tambaga-aluminium alloy ieu dituang kana port feed tina mesin paeh-casting, lajeng maot-casted ku mesin paeh-casting matak radiator bentukna ditetepkeun ku kapang pre-dirancang.

Die-cast aluminium heat sink

Biaya produksina tiasa dikendali, sareng sirip dissipation panas teu tiasa didamel ipis, janten sesah pikeun maksimalkeun daérah dissipation panas.Bahan die-casting anu biasa dianggo pikeun tilelep panas lampu LED nyaéta ADC10 sareng ADC12.

Extruded Aluminium Panas Tilelep

Aluminium cair ieu extruded ngaliwatan paeh dibereskeun, lajeng bar dipotong kana radiator tina bentuk diperlukeun ku machining, sarta ongkos pos-processing relatif tinggi.The cooling fins bisa dijieun pisan ipis, sarta wewengkon dissipation panas dilegakeun ka extent greatest.Nalika fins cooling jalan, convection hawa kabentuk otomatis diffuse panas, sarta pangaruh dissipation panas leuwih hadé.Bahan anu biasa dianggo nyaéta AL6061 sareng AL6063.

Dicap Aluminium heat sink

Éta pikeun punch sareng angkat pelat baja sareng alumunium ku mesin punching sareng cetakan supados janten radiator anu bentukna cangkir.Periphery jero sareng luar radiator anu dicap mulus, sareng daérah panyebaran panas dugi ka henteuna jangjang.bahan alloy aluminium ilahar dipaké nyaéta 5052, 6061, sarta 6063. Kualitas bagian stamping leutik sarta laju utilization bahan anu luhur, nu mangrupakeun leyuran béaya rendah.
Konduksi panas tina radiator alloy aluminium idéal, sarta éta leuwih cocog pikeun switching terasing catu daya ayeuna konstan.Pikeun suplai kakuatan konstan-ayeuna switching non-terasing, perlu pikeun ngasingkeun AC jeung DC, tegangan tinggi na-tegangan low catu daya ngaliwatan desain struktural lampu guna lulus sertifikasi CE atawa UL.

Palastik-coated aluminium heat sink

Éta mangrupikeun radiator inti aluminium cangkang plastik anu ngalaksanakeun panas.The thermally conductive palastik jeung aluminium inti dissipation panas kabentuk dina mesin suntik molding dina hiji waktu, sarta inti dissipation panas aluminium dipaké salaku bagian study tur perlu machined sateuacanna.Panas tina manik lampu LED gancang ditransfer kana palastik thermally conductive ngaliwatan inti dissipation panas aluminium, sarta plastik conductive thermally ngagunakeun multi jangjang na pikeun ngabentuk dissipation panas convection hawa, sarta ngagunakeun beungeutna pikeun radiate bagian tina panas.
Palastik-coated aluminium radiators umumna ngagunakeun kelir aslina tina plastik conductive termal, bodas jeung hideung, sarta palastik hideung palastik-coated aluminium radiators boga épék dissipation panas radiasi hadé.Plastik konduktif termal mangrupikeun bahan termoplastik.The fluidity, dénsitas, kateguhan jeung kakuatan bahan anu gampang pikeun suntik molding.Cai mibanda résistansi alus mun tiis tur siklus shock termal jeung sipat insulasi alus teuing.Émisivitas plastik konduktif termal langkung saé tibatan bahan logam biasa.
Kapadetan palastik thermally conductive nyaeta 40% leuwih leutik batan aluminium paeh-tuang jeung keramik, sarta beurat aluminium palapis-coated bisa ngurangan ku ampir sapertilu pikeun bentuk sarua radiator;dibandingkeun sareng radiator sadaya-aluminium, biaya pamrosésan rendah, siklus pamrosésan pondok, sareng suhu pamrosésan rendah;Produk rengse teu gampang pikeun megatkeun;nu customer-milik mesin suntik molding bisa ngalaksanakeun desain bentuk differentiated jeung produksi lampu.The palastik-clad aluminium radiator boga kinerja insulasi alus tur gampang lulus peraturan kaamanan.

konduktivitas termal tinggi tilelep panas palastik

Radiator palastik konduktivitas termal anu luhur parantos ngembangkeun gancang-gancang.Radiator plastik konduktivitas termal anu luhur mangrupikeun radiator sadaya-plastik.Konduktivitas termalna puluhan kali langkung luhur tibatan plastik biasa, ngahontal 2-9w/mk.Cai mibanda konduksi panas alus teuing jeung kamampuhan radiasi panas.;A tipe anyar insulasi sarta bahan dissipation panas nu bisa dipaké dina sagala rupa lampu kakuatan, sarta bisa loba dipaké dina sagala rupa jenis lampu LED ti 1W mun 200W.

modul photothermal terpadu dissipation panas

Digabungkeun sareng téknologi bungkusan tilu diménsi tina sumber cahaya K-COB sareng téknologi kontrol termal parobahan fase-gumbira diri, modul photothermal terpadu kabentuk.Tambaga bébas oksigén purity tinggi dipaké salaku bahan baku, sarta koefisien mindahkeun panas bisa ngahontal 300.000 w / mk, nu pangluhurna di dunya.Bahan superconducting gancang, téhnologi dipaténkeun tina struktur plat base suhu seragam, sarta struktur suhu seragam husus na boga konduktivitas termal neneng di dunya jeung kapasitas dissipation panas, nu ngajadikeun sumber lampu lampu hirup panjang sarta kaunggulan ukuran leutik sarta beurat lampu.Panas sumber cahaya gancang ditransfer ka unggal tilelep panas pikeun pinuh ngalaksanakeun konversi termal jeung lingkungan spasi, ku kituna pikeun ngahontal cooling gancang, nu sarua jeung AC miniatur kalawan chip LED.

K-COB LED chip

Gandeng jeung téhnologi konduksi panas dual-kanal tina sumber cahaya sorangan, dua sumber panas utama sumber lampu LED, chip LED jeung saluran panas utama phosphor keramik, dipisahkeun.Peletakan, sarta ngaliwatan susunan chip lumrah, fenomena gandeng termal bisa éféktif dihindari, kukituna éféktif ngurangan suhu chip, sarta téhnologi bungkusan sumber lampu K-COB geus dimekarkeun, kukituna salajengna ngaronjatkeun kinerja sarta hirup tina lampu LED. sumber.

Hoyong terang langkung rinci?

Hubungi ahli dipimpin kami, whatsapp: +8615375908767


waktos pos: Mar-10-2022
Ninggalkeun Pesen Anjeun
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami