Warta

  • What is high power LED searchlight

    Naon lampu sorot LED kakuatan tinggi

    Awak lampu sorot LED kakuatan tinggi didamel tina bahan aluminium anu kuat, permukaanna dirawat kalayan nikel elektroplating statik anti sepuh, beberesih diri sareng résistansi korosi anu kuat.Topeng kalayan kakuatan tinggi kaca shatterproof, résistansi dampak, résistansi gesekan.Ngagunakeun kualitas luhur C ...
    Maca deui
  • New product-Outdoor Led Flood Lights.

    Produk anyar-Outdoor Led Caah Lampu.

    Naon lampu caah?Lampu caah bisa dipasang sarta dipaké individual, atawa kombinasi sababaraha lampu bisa centrally dipasang dina kutub leuwih ti 20m pikeun ngabentuk alat cahaya kutub tinggi.jenis ieu alat sagigireun modeling geulis, bisa ngajaga centrally luar karakter ...
    Maca deui
  • What are the features of LED High bay light?

    Naon fitur LED High bay lampu?

    Fitur: 1.Led lampu bay High téh awét sarta ngabogaan hirup layanan panjang.Di pasar lampu sareng lampion kami, cangkang lampu Led High bay, ampir sadayana didamel tina bahan alloy aluminium anu berkualitas tinggi, kakuatan alloy aluminium langkung luhur, sadaya aspek kinerja stabil, ...
    Maca deui
  • LED light source features and parameters

    Fitur sareng parameter sumber lampu LED

    Dina taun 1990-an, téhnologi LED nyieun strides hébat, teu ukur surpassing efisiensi lampu Pijer jeung inténsitas lampu di tingkat candlelight, tapi ogé ngawengku sakabéh spéktrum katempo tina beureum nepi ka bulao.Revolusi téknologi ieu tina tingkat lampu indikator ka langkung ti sumber cahaya universal...
    Maca deui
  • What is the fishing lamp? What color should we use is better?

    Naon lampu fishing?Warna naon anu urang kedah dianggo langkung saé?

    Lampu fishing make lampu bodas atawa héjo leuwih hade.Lampu fishing dasarna dipaké pikeun fishing peuting, sarta lampu jarang dipaké pikeun fishing beurang.Lampu fishing teu ukur nyadiakeun lampu pikeun anglers, tapi ogé ngumpulkeun lauk.Tapi urang kedah milih warna lampu anu pas, lampu lauk ...
    Maca deui
  • What are the parts of the light fixtures

    Naon bagian tina fixtures lampu

    Naon bagian tina fixtures lampu? 1. sumber cahaya dipingpin 2. Circuit board 3. heat sink 4. Supir (Inventronics, Meanwell, Mosopower, Sosen) 5. gajih termal (dipaké pikeun beungkeutan konduksi panas antara manik lampu jeung circuit boards). jeung antara papan sirkuit jeung heat sinks) 6. Lampu sekundér ...
    Maca deui
  • COB light source and  LED light source,which one is better ?

    Sumber lampu COB sareng sumber lampu LED, mana anu langkung saé?

    Sumber lampu cob sareng sumber lampu LED mana anu langkung saé?Lampu umum pisan dina kahirupan urang, kalayan perkembangan sains sareng téknologi, aya seueur jinis cahaya anyar.aranjeunna gaduh seueur fungsi, sareng ogé ngagaduhan seueur jinis sumber cahaya. CoB sumber cahaya...
    Maca deui
  • What are the lighting requirements for sports field lights and the standards for lighting selection and arrangement?

    Naon syarat pencahyaan pikeun lampu lapangan olahraga sareng standar pikeun pamilihan sareng susunan cahaya?

    Dina raraga masihan muter pinuh kana kakuatan pamaén dina widang maén bal, perlu pikeun nyingkahan penampilan bayangan, nu merlukeun cahaya pikeun cooperate.Dina kaulinan maén bal, fixtures lampu lapangan maén bal profésional hususna penting, sarta naon ...
    Maca deui
  • What kind of led COB Tunnel Lighting is good for tunnel & underpass?

    Naon jenis anu dipimpin COB Tunnel Lighting anu hadé pikeun torowongan & underpass?

    Salah sahiji tantangan anu paling hébat dina sistem pencahayaan torowongan sareng underpass nyaéta kamampuan pikeun ngadukung persepsi visual supir - siang sareng wengi - ti titik éntri dugi ka titik kaluar.Pencahayaan torowongan sareng underpass anu épéktip, ku kituna, peryogi konsistén ...
    Maca deui
  • K-COB TUNNEL LIGHTS NEW CASE STUDY

    K-COB torowongan lampu STUDI KASUS NEW

    Kasus lokasi: Santo domingo, DR;.Dina awal taun 2022, palanggan kami masang 150w K-COB LED TUNNEL LIGHTS pikeun torowongan anu panjangna 2KM di Républik Dominika, kalayan jumlahna 565 lampu.Kiwari, konsumén ...
    Maca deui
  • Comparison of 5 kinds of HEAT SINK for LED lighting fixtures

    Babandingan 5 rupa HEAT SINK pikeun lampu LED

    Ayeuna, masalah teknis pangbadagna fixtures cahaya LED nyaéta masalah dissipation panas The dissipation panas goréng ngabalukarkeun catu daya nyetir LED na kapasitor electrolytic, nu geus jadi shortboard pikeun ngembangkeun salajengna tina L ...
    Maca deui
  • 2021 Global Lighting COB Packaging Manufacturers Revenue Ranking List

    2021 Global Lighting COB Packaging Produsén Daptar Rengking Panghasilan

    Dina 2020-22, nalika kagiatan ékonomi COVID-19 tetep, parantos aya deui kagiatan anu jelas di Asia, sareng daérah éta parantos ngamimitian kagiatan global relatif ka 20/20/2020.Dina 21 Pébruari 201, bisnis 201 pindah kana sagala rupa kagiatan luang.Di...
    Maca deui
Ninggalkeun Pesen Anjeun
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami