K-COB SPORTS FIELD Lighting SPLC (SERI DASAR) 600-1200W

Katerangan:

Struktur kompak & beurat hampang: beurat lampu 14kgs wungkul (1200w ngaluarkeun bracket & Supir), gampang pikeun digawé di jangkung;

Pencegahan sorotan: φ75mm tunggal K-COB kombinasi sumber lampu kalawan visor desain asymmetrical profésional, euweuh ngarareunah visual pikeun pamaén;

Kaluaran lumen anu luhur: efisiensi lampu dugi ka 130lm / w, efektivitas biaya tinggi;

Reliabiliti alus: sumber lampu phosphor keramik jeung heatpipe jeung drivers kelas luhur.Ngajamin reliabiliti salila lifespan;


Rincian produk

Bubuka

CIRI PRODUK

● Dipaténkeun Fosfor Keramik Sumber Lampu
Éksklusif tunggal Fosfor keramik lampu sour of 1200w, 80,000 hrs lifespan.LM80 disatujuan, sarta invetion dipaténkeun di AS.

● Metal Halid Outlook
Dijieunna tina 6063 aluminium, beurat hampang sareng tahan karat, molding pribadi.Beurat hampang (<14kgs)

最新灰底全图-1257

PARAMETER PHOTOELECTRIC

Item No. Kakuatan Tegangan Input CCT CRI Lumén Éféktivitas Sudut Beam
SPLC600 600W AC180 ~ 528V 2200~ 6500K 70-90r 72000lm 120~130lm/w 15°,22°,25°
SPLC1000 1000W AC180 ~ 528V 2200~ 6500K 70-90r 120000lm 120~130lm/w 15°,22°,25°
SPLC1200 1200W AC180 ~ 528V 2200~ 6500K 70-90r 144000lm 120~130lm/w 15°,22°,25°

Perbandingan antara lampu stadion KCOB sareng lampu olahraga SMD anu sanés

fixture cahaya olahraga séjén

stadium light (1)

VS

Sistem pencahayaan K-CoB Tunggal CoB

stadium light (4)
3

Asép Sunandar Sunarya SMD:
LEDs dipisahkeun alatan kasusah tina sinking panas sarta kapaksa ngaliwatan lénsa palastik teu efisien.

4

lensa:
Warp jeung retakan sanggeus lila digawé.
Sorotan & titik poék teu bisa dihindari dina kasus nu sabenerna.

6-removebg-preview

Sumber cahaya tunggal nyata:
COB keramik fosfor éksklusif kalayan kapadetan cahaya anu luhur LES φ 75mm pikeun 1200w.
LM80 sertipikat.

5

Téhnik reflektor anu kabuktian:
Reflektor efisien tinggi ku ALMECO,
Henteu aya sorotan sareng paburencay di luar daérah cahaya anu diproyeksikan.

Stadion LED kami 1200W Lumen 144000Lm 15 °, 22 °, 25 ° IP65 nangtung pikeun desain modéren sareng inovatif.Dirancang pikeun cahaya olahraga dina tingkat pangluhurna kompetisi jeung tungtutan olahraga.

Éta nawiskeun fluks cahaya anu luhur, distribusi cahaya anu saé, pamasangan sareng pangropéa anu sederhana, sareng réliabilitas sareng kalenturan anu saé.

kakuatan na, bareng jeung luminosity hébat na tina 1200W Lumen 144000Lm lampu Stadion LED, nyieun hiji pilihan sampurna pikeun wewengkon olahraga indoor na outdoor, hatur nuhun kana gelar luhur panyalindungan IP 65. Ieu pilihan pangalusna pikeun darmaga cahaya, stadion, atanapi tempat anu anjeun hoyong nyayogikeun cahaya khusus.

Éta gaduh umur anu panjang, sakitar 80,000 jam, sareng ogé nyayogikeun kanaékan énérgi anu ageung berkat komponén kualitas luhur anu ngawangun éta.

Ninggalkeun Pesen Anjeun
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
Ninggalkeun Pesen Anjeun
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami