K-COB LED lampu jalan 100 ~ 300W

Katerangan:

Rupa-rupa kurva ku lénsa kaca boron tinggi: cocog pikeun tipena béda jalan;

chamber pangropéa misah: panyalindungan hadé pikeun komponén listrik di jero, standar IP65;

Multi-Phase ngarobah (opsional) heat-sink, nyadiakeun reliabiliti alus;

situs Photocell ditangtayungan jeung sistem kontrol pinter cocog;


Rincian produk

Bubuka

SUMBER CAHAYA

esawfdessf

K-COB mangrupikeun pola bungkusan LED anu unik - ku ngagunakeun keramik Fosfor ekslusif pikeun ngagentos silikon tradisional sareng fosfor, sumber lampu LED generasi anyar ieu nyangking réliabilitas anu langkung saé sareng buruk lumen anu rendah pisan.

PARAMETER PHOTOELECTRIC

Barang No.

Kakuatan

Tegangan Input

CCT

CRI

Lumén

Éféktivitas

Sudut Beam

STLA100

100W

AC90 ~ 305V

2200~ 6500K

70~85ra

13000lm

110-150lm / w

90°,120°,140°

STLA150

150W

AC90 ~ 305V

2200~ 6500K

70~85ra

19500lm

110-150lm / w

90°,120°,140°

STLA200

200W

AC90 ~ 305V

2200~ 6500K

70~85ra

26000lm

110-150lm / w

90°,120°,140°

STLA250

250W

AC90 ~ 305V

2200~ 6500K

70~85ra

32500lm

110-150lm / w

90°,120°,140°

DIMENSI GAMBAR

23

Modél No .: STLA100 & STLA150

Dua biaya anu paling ageung dina lampu jalan nyaéta pangropéa, kalebet ngagantian lampu, sareng konsumsi énergi.Ku alatan éta, teu heran yén LEDs efisien énergi, bisa dipercaya, lila-hirup gancang superseding sumber lampu konvensional.LEDs rélatif leutik ogé nawarkeun kamungkinan anyar jeung seru pikeun optik ngadalikeun cahaya leuwih hade tinimbang saméméhna.Beda sareng lampu natrium tekanan tinggi amber-konéng anu seueur dianggo, k-COB LED nawiskeun ampir sadaya pilihan suhu warna anu béda digabungkeun sareng rendering warna anu saé.tipena béda bungkusan LED (kakuatan tinggi, pertengahan kakuatan, CSP, COB jsb) ensures aya teu ngan hiji cara mendesain hiji lampu jalan LED hébat luminaire.

Kalolobaan lampu jalan LED boga efficacy luminous tinggi (lm / w) sacara standar - tapi dimana sagala lampu "efisien"?Nalika sabagian ageung cahaya disebarkeun ka tempat anu diperyogikeun, sakedik komponén sareng énergi anu diperyogikeun.K-COB dipingpin lampu jalan, umur (55,000 jam) nyaéta sapuluh kali tina lampu Sreet HPS tradisional.rating panyalindungan IP65 hartina lampu jalan urang sampurna pikeun lokasi outdoor, kawas walkways, Gymnasium, kavling Parkir, Pabrik, sakola, palataran, stadion, driveways, Sagala rupa wewengkon padumukan jsb.

Nalika datang ka optik lampu jalan, K-COB LED mangrupikeun ahli.Aya sajumlah langkung seueur 300 juta lampu jalan di dunya, tapi seuseueurna masih kedah dirobih janten lampu LED sanaos kaunggulan téknologi sareng ékonomi anu jelas.Bari syarat resmi béda di sakuliah dunya prinsip utama pikeun cahaya jalan alus anu sarua;katerangan kualitas luhur nu ensures pisibilitas jelas tur kaamanan jalan.Naha éta mangrupikeun jalur pedestrian anu alit, jalan tol multijalur gancang, pameuntasan pejalan kaki atanapi torowongan, aya sababaraha cara pikeun nyaanganana kalayan leres.

Mangga kontak ngirim kami hiji email nanya pikeun leuwih rekomendasi, pitulung sarta nasihat pikeun jalan jeung jalan proyék cahaya Anjeun.

Ninggalkeun Pesen Anjeun
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
Ninggalkeun Pesen Anjeun
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami