Olahraga cahaya

Stadion baseball liga utama Cap Cana, Républik Dominika

Lampu olahraga Seoul National Univ.Middle School,Korea

Olahraga cahaya Ocean Hills Yeongcheon golf Resort,Koréa

Pencahayaan Olahraga Gochang Kaluhur sareng Kahandap Fasilitas Olahraga Aula Futsal(K-COB SPLA600w)

Lampu olahraga Jeongeup Sintaein Soccer,Koréa

Lampu olahraga Lapangan badminton luar, Méksiko(KCOB-HMA 300w 18pcs)

Lampu stadion Stadion latihan voli nasional Républik Dominika

Lampu stadion Lapangan Badminton, Fuzhou normal Univ, Cina(KCOB-DLA 100w)

Lampu Olahraga Outddor Baskét Lapangan Fuzhou Univ (K-COB SPLC 600W 36pcs)

Lampu olahraga Lapangan baskét Chongqing Univ, Cina(KCOB SPLC600w 24pcs)


Ninggalkeun Pesen Anjeun
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami