Tentang Kami

WhoKami?

CAS-CERAMIC OPTOELECTRONICS TECHNOLOGY CO., Ltd mangrupikeun produsén LED dumasar kana akademi sains Cina anu ngembangkeun, insinyur sareng ngahasilkeun chip LED anu paling canggih--fosfor keramik COB (ngaranna K-COB) kalayan téknologi dipaténkeun.

Kusabab yayasan dina taun 2013, CAS keramik geus belanja taun gawé dina optimasi phosphor keramik jeung komitmen Sunan Gunung Djati nyadiakeun konsumén urang jeung lampu LED kinerja hadé, reliabiliti luhur dina harga leuwih kalapa.

Salaku hiji-hijina produsén anu ngahasilkeun massa K-COB, keramik CAS netepkeun standar anyar dina widang pencahayaan LED.

about-us

Jalur Produksi & Bengkel

factory (2)
factory (6)
factory (3)
factory (7)
factory (4)
factory (8)
factory (5)
factory (1)

ReliabilitiNgujiParabot

Urang ngamekarkeun jeung rancang sakabéh produk urang.
Ieu mangrupikeun sababaraha fasilitas pusat R&D kami.Simkuring gaduh leuwih ti 20 fasilitas utama pikeun ngembangkeun produk urang.

machine (3)

Mesin Uji IP

machine (1)

Digital Insulasi Résistansi Tester

machine (5)

Intergrating Sphere

machine (14)

Mesin motong linier keramik

machine (8)

Uyah Semprot Tés Mesin

machine (6)

Alat Uji Fotométri

machine (10)

Thermal Imager

machine (2)

Full-Lapang Speed ​​Goniophotometer

machine (12)

Sepuh Test Chamber

machine (4)

Instrumentasi spéktrum optik

machine (11)

Thermal Shock Test Chamber

machine (9)

Suhu & Kalembaban Kamar

machine (13)

Keramik Digital Cylindrical coét

machine (1)

Mesin Panggang

machine (7)

Programmable Power Supply

NaonWe Panawaran?

Kami sadar pisan kumaha pentingna reliabilitas sumber cahaya pikeun stabilitas lampu LED.Sareng anu ngajantenkeun lampu LED kami luar biasa tina pesaing nyaéta komponén konci --- chip K-COB.

Kalayan latar tukang téknologi CAS anu saé, taun pangalaman ngembang LED sareng sistem manajemén QC profésional, CAS-keramik nyayogikeun palanggan kami kalayan chip COB pangsaéna, lampu LED sareng solusi pencahayaan anu paling profésional.

Sertipikat Perusahaan

DIY air filter for workshop and indoor use easy to make with paperboard aif filter01

Ninggalkeun Pesen Anjeun
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami