NAHA MILIH KAMI

  • Core Material

    Bahan Inti

    Keramik phosphor timer nimukeun, hiji bahan anorganik kalawan konduktivitas termal tinggi & efficacy cahaya, punjul ti campuran molding tradisional epoxy / silikon jeung phosphor.

  • Core Structure

    Struktur Inti

    Dipaténkeun "dual channel panas sinking" struktur, sahingga panas dissipating tina keramik jeung PCB.Ngajamin reliabilitas anu langkung saé sareng umur panjang.

  • Core Patent

    Patén Inti

    5 patén-patén penemuan internasional sareng jumlah patén-patén sareng sertipikasi sanés.Hiji-hijina supplier anu ngagaduhan sertifikasi LM80 pikeun COB kakuatan tinggi.

  • Core Members

    Anggota Inti

    Dipimpin ku akademisi ti Chinese Academy of Science, tim kami anu berpengetahuan boga tujuan pikeun nyangking produk LED sareng solusi pencahayaan pangsaéna pikeun palanggan urang.

  • company

Tentang Kami

CAS-CERAMIC OPTOELECTRONICS TECHNOLOGY CO., Ltd. nyaéta hiji akademi Cina dumasar kana élmu produsén LED anu ngamekarkeun, insinyur sarta manufactures paling canggih LED chip-fosfor keramik COB (ngaranna K-COB) jeung téhnologi dipaténkeun.

Kusabab yayasan dina taun 2013, CAS keramik geus belanja taun gawé dina optimasi phosphor keramik jeung komitmen Sunan Gunung Djati nyadiakeun konsumén urang jeung lampu LED kinerja hadé, reliabiliti luhur dina harga leuwih kalapa.

Salaku hiji-hijina produsén anu ngahasilkeun massa K-COB, keramik CAS netepkeun standar anyar dina widang pencahayaan LED.

nempo leuwih
Ninggalkeun Pesen Anjeun
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami